Futboll

Gjilani dhe Dren Govori i ndajnë rrugët

Dren Govori nuk do të jetë më pjesë e SC Gjilani. Këtë e ka bërë të ditur vetë lojtari, i cili në ka shkruar:

Më poshtë e gjeni postimin e Govorit: 

Përshëndetje,

Shumë të dashur miq, dua të ju njoftoj që sot me marrëveshje të dyanshme, vendosëm të ndërpresim bashkëpunimin para kohe me SC “Gjilani”.

Dua të falënderoj bashklojtarët, stafin teknik, drejtuesit dhe tifozët e klubit “Skifterat” për mbështetjen dhe momentet e mira që kaluam.

Do të vazhdoj fuqishëm drejtë arritjes së qëllimeve të mia!

Shumë shpejt do të ju njoftoj për të ardhmen!

You Might Also Like