Futboll

Haziraj: Mezi pres të luajë me Dritën në Evropë

Rilind Haziraj pas nënshkrimit me klubin:

Pa dyshime që është nder të jesh pjesë e ketij klubi, një mundësi që pak lojtar e përjetojnë. Mezi po e pres këtë eksperienc e sidomos ndeshjet e europes. Kampionati do të jetë i veçant për mua sepse të gjithë duam ta sjellim titullin Kampion dhe do të jap gjithqka nga vetja që kjo gjë të ndodhë. Këtë besim që klubi ma ka dhënë mua, do ta kthej me angazhim, dicipline dhe gjithqka që është e nevojshme që ti bëjm të lumtur tifozët tanë të zjarrt Intelektualët!

You Might Also Like