Gjilan

Ilmi Mustafa uron ditën e ҫlirimit të Kosovës: “Ditë që nuk do ta harrojmë kurrë”

Ilmi Mustafa uron ditën e ҫlirimit të Kosovës: “Ditë që nuk do ta harrojmë kurrë”

Anëtari i kryesisë së AAK-së dega në Gjilan, dhe afaristi i njohur i cili vepron në Gjermani, Ilmi Mustafa me rastin e 24 vjetorit të ҫlirimit të Kosovës, ka theksuar se data e 12 Qershorit të vitit 1999 për popullin shqiptarë do të jetë datë historike.

“Në këtë ditë populli i Kosovës shënon përvjetorin e hyrjës së trupave të NATO-së, dhe qlirimin e Kosovës nga okupatori Serb. Eshtë një ditë madhështore për gjithë popullin e Kosovës, një ditë me plot emocione, dhimbje e krenari.
Ne duhet të jem krenarë për UҪK-së dhe NATO-në, të cilët në këtë ditë rikthyen
buzëqeshjen e jetën e popullit shqiptarë të Kosovës.

Urojë që kjo ditë të na vetëdison edhe më shumë që qështjen e Kosovës, dhe ekonomin e politikën e saj ta udhëheqim ashtu siq duhet për të mirën e shtetit e popullit të Kosovës.

Urojë gjithë popullit këtë ditë historike të shtetit tone”, ka bërë të ditur në urimin e tij, Ilmi Mustafa.

You Might Also Like