Futboll

Klodian Duro: Do të japim maksimumin për t’u kualifikuar tutje

𝐃𝐮𝐫𝐨 𝐠𝐚𝐭𝐢 𝐩ë𝐫 𝐬𝐟𝐢𝐝ë𝐧 𝐞 𝐩𝐚𝐫ë 𝐞𝐯𝐫𝐨𝐩𝐢𝐚𝐧𝐞, 𝐝𝐡𝐮𝐫𝐨𝐣𝐦ë 𝐠𝐣𝐢𝐭𝐡ç𝐤𝐚 𝐩ë𝐫 𝐤𝐮𝐚𝐥𝐢𝐟𝐢𝐤𝐢𝐦𝐢𝐧
Kryetrajneri i ekipit Klodian Duro është prononcuar për faqen zyrtare të klubit në prag të ndeshjes së parë kualifikuese në Ligën e Konferencës përballë ekipit Progres Niederkon nga Luksemburgu.
Tekniku i kuqebardhëve ka theksuar ndër të tjerash se ekipi është gati për këtë ballafaqim dhe se futbollistët e tij do të japin gjithçka nga vetja për kualifikimin.
 “Duam që të lëmë gjurmë në Europa Conference League. Gjatë gjithë kësaj kohe futbollistët janë stërvitur shumë mirë dhe kemi bërë gjithçka siç duhet për të qenë sa më të plotë dhe gati për ndeshjen”.
 “Jam shumë i bindur që futbollistët do të japin gjithçka dhe do të lënë shpirtin në fushë për klubin në radhë të parë, për tifozët dhe gjithë qytetin e Gjilanit”.
 “Jam shume i kenaqur me gjithçka qe kam gjetur te Gjilani dhe do të dhurojmë gjithçka për t’u kualifikuar në rundin tjetër”.
 “Duhet të bëjmë një ndeshje të zgjuar nesër nga ana taktike për të hedhur një hap të sigurtë dhe për ta bërë të mundur kualifikimin në ndeshjen e kthimit në Prishtinë më 20 Korrik”.

You Might Also Like