Gjilan

Komuna e Gjilanit i jep donacion dy vetura Drejtorisë Rajonale të Policisë

Komuna e Gjilanit i jep donacion dy vetura Drejtorisë Rajonale të Policisë

Gjilan, 21 mars 2023 – Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ka nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi me kolonel Agron Rukiqi, drejtor i Drejtorisë Rajonale të Policisë, për dhurimin e dy veturave të tipit Toyota, të cilat aktualisht janë në shfrytëzim të policisë.

Komuna e Gjilanit do të bëjë dorëzimin formal të veturave Policisë së Kosovës dhe për këto pajisje do të ofrojë të gjithë dokumentacionin relevant të tyre.

“Komuna e Gjilanit, si palë donatore, me qëllim mbështetjen e Policisë së Kosovës si pjesë e bashkëpunimit të vazhdueshëm me Drejtorinë Rajonale në Gjilan, ka marrë  obligimin që t’i japë në shfrytëzim të përhershëm këtë donacion për nevojat e Policisë së Kosovës”, ka thënë kryetari Hyseni.​

You Might Also Like