Sportet me dorë

Deklarata e trajneres në detyrë të Dritës, Vlora Berisha, pas fitores kundër Fushë Kosovës

Deklarata e trajneres në detyrë të Dritës, Vlora Berisha, pas fitores kundër Fushë Kosovës
“Ishte një ndeshje që e fituam vetëm me karakter të fortë siç e kemi dëshmuar edhe në shumë ndeshje.
“Përndryshe, vajzat nuk ishin në element dhe nuk kanë kryer detyrat e dhëna nga trajneri”.

You Might Also Like