Show Biz

“Moj e mira ”, lansohet dueti nga Mendi dhe Tarabuka Band & Dj Star

Mendi dhe Tarabuka Band & Dj Star dhe kanë publikuar bashkëpunimin e tyre muzikor që e kanë shoqëruar me videoklip.

Kënga titullohet “Moj e mira” dhe padyshim se do të pëlqehet.
Ky projekt është realizuar nën drejtimin Flow Music.

You Might Also Like