Gjilan

Nazim Gagica: I trishtë lajmi për ndarjen nga jeta të veprimtarit të çështjes kombëtare, Sadik Berisha

I trishtë lajmi për ndarjen nga jeta të veprimtarit të çështjes kombëtare, Sadik Berisha.

Ai vinte nga një familje e dëshmuar kombëtarisht dhe e rreshtuar drejt prej kohësh. Kontributi i Sadikut është i madh nga brenda Kosovës por edhe nga jashtë saj.

Ngushëllime familjes Berisha, bashkëveprimtarëve e bashkatdhetarëve që e njohën nga afër e që ishin bashkë me të në rrugëtimin e duhur!

U prehsh në paqe, Sadik!

You Might Also Like