Muzikë

Nesër paralajmërohet koncert madhështor në Gjilan

Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve nga Maqedonia e Veriut, mbanë koncert madhështorë në Gjilan
Në njoftimin e Komunës së Gjilanit bëhet e ditur se koncerti mbahet në dallën e Teatrit të Qytetit
NJOFTIMI
Njoftim për koncert madhështor
Nesër ( e mërkurë) me fiilim në ora 20:30, në sallën e Teatrit të qytetit, mbahet koncerti madhështor i Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve
Paraprakisht, në ora 13:00, kryetari Alban Hyseni pret në takim përfaqësuesit e Ansamblit, e më pas do të ketë konferencë për media.

You Might Also Like