Sportet me dorë

Pas suksesit të arritur kryetari i Gjilani priti volejbollistët e Dritës

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ka pritur në takim trajnerin dhe lojtarët e klubit e volejbollit në kategorinë e meshkujve “Drita”, të cilët i ka uruar për suksesin e madh të arritur pasi në Gjilan e sollën Kupën e Federatës pas 23 vjetësh.
Kryetari Hyseni me këtë rast ka thënë ndihet krenar me këtë sukses, derisa u ka ofruar mbështetjen me të gjitha kapacitetet komunale.

You Might Also Like