Show Biz

“Radio Star” feston 16-vjetorin e themelimit

“Radio Star” me një staf profesional, u bë medium pjesë e pandashme e shoqërisë. Ajo informoi dëgjuesit, brenda dhe jashtë vendit, shpejt, drejtë dhe saktë, duke i përmbushur obligimet profesionale dhe mbi të gjitha fisnike dhe morale .

Gjilani në vite të pas luftës, ka pse të krenohet me Radio Star , sepse në çdo hap ishte me qytetarin.
Radio Star gjithmonë ka perkrah informimin e pa anshëm duke i sherbyer te vertetes dhe qytetarit

“Një rrugë me sfida, kënaqësi e ngritje te vazhdueshme

Hynë në një botë të panjohur. Një staf i ri, që fëmijërinë e kaluan me media të okupuara, ia doli të jetë lider i këtij mediumi informativ.

“Përkrahja e dëgjuesve nuk na mungoi kurrë. U rritëm bashkë (ne dhe radio). Rritja dhe zhvillimi jonë nuk mungoj perkrahja nga te gjithe dashamiret ata qe kontribua. Qe Radio Star frukuenca 96.4Mhz te jete Radio Nr 1 ne Gjilan dhe padyshim besnikëria dhe përkrahja e pa rezervë e dëgjuesve të mrekullueshëm”

Sot, në ditëlindjen e 16-të, jem krenar per degjuesit per stafin qe punuam sebashku qe ishin pjesë e Radio Star nga fillimi e gjerë ne ditet e sotme qe nuk mungon asnjeher perkrahja e miqeve tanë

Duke mos harruar asnjeher bashkpuntoret afarist te cilet qendruan besnik per shume vite ne Radio Star duke i falemderuar te gjithë per perkrahjen e vazhdueshme ne rritjen dhe zgjerimin e Radios

Radio Star per 3 vite rresht zgjidhet si Radio me degjueshmerin me te madhe ne Gjilan duke na shtyrë qe ende te punojm per degjuesit qe te ju sjellim laramani te programeve ku degjuesi per ne ishte dhe do te mbetet primar i Radios

Radio Star ka permbushur te gjitha kriteret e kerkuara nga KPM me studiot me moderrne per realizimin e drejtperdrejt te emisioneve duke u krahasuar me radiot ne rajon.

www.radiostargjilan.com

Mirpo shfrytzojme rastin ti pershendesim dhe ti falemderojme per te gjithe kontributin qe dhanë ne ngritjen e Radios Star .

Doja ti falemderoj :Ramiz Hajdari ,Fatmir Spahiu Bufi Arbëresh Dalipi ,Sejdi Gagica Sejda Viva’La Lulzim Muhaxheri Emir Kerçeli Nijazi Selimi Ard Islami Avni Shkodra Vjosa Kryeziu Leonat Latifi Xhelil Rrahmon Salihu Arifi Shinasi Vitija Halit Qerimi Nijazi Selimi Valon Hoxha Behlul Fehrati Kushtrim Kqiku Shqipton Jetishi Betim Ymeri Selver Bajra Edmond Fejzullahu Heset Zymberi Zefi Sanije Sylejmani Shkurta Fejzullahuu Bardhyl H. Bunjaku Samirin ,Beharin Elife Sherifi dhe te gjithe bashkëpuntoret

You Might Also Like