Show Biz

 Njihuni me tifozen e zjarrtë të Arsenalit

Ajo nuk lë ndeshje pa përcjellë klubin e saj të zemrës FC Arsenal. Ajo është me këtë ekip edhe në suksese, por edhe atëherë kur klubit të Arsen Ëenger nuk i shkojnë punët mirë.

Arlinda Dragaj është fanse e zjarrtë e Arsenalit dhe këtë ekip e adhuron që nga fëmijëria, kurse se sa e adhuron këtë ekip vërehet edhe në rrjetet sociale.

Ndryshe ekipi nga veriu i Londrës, “The Gunners” kanë shumë fansa të gjinisë së bukur e gjithsesi se në këtë radh hynë edhe Arlinda Dragaj.

linda

You Might Also Like