OPINION

Lutfi Haziri: 2 Korriku, vullneti sublim i popullit të Kosovës për Liri, Pavarësi e Demokraci të Kosovës

2 Korriku, vullneti sublim i popullit të Kosovës për Liri, Pavarësi e Demokraci të Kosovës. Një popull që ëndrroi dhe arriti të solidarizojë botën me ëndrrën e tij. Rezistenca politike e kryengritja të jenë në themelet e saj!

You Might Also Like