Sportet luftarake

Karateistë nga Gjilani marrin pjesë në Kampionatin Ballkanik

Karateistë nga Gjilani do të marrin pjesë në Kampionatin Ballkanik, i cili do të mbahet në Stamboll të Turqisë prej 19 deri më 21 maj. Ky kampionat do të mbahet për grupmoshat 10 deri në 14 vjeç, kurse nga Gjilani do të jenë pjesëmarrës: Fisnik Halimi i KK Dardania, Etrit Bajrami i KK Drita, Belin Rashiti i KK As dhe Jusuf Sahiti i KK Katana.

 

You Might Also Like