Sportet me dorë

KV Drita shënon fitoren e parë në Ligën “Gjergj Kastrioti”

I kthehemi fitoreve 💪💪💪

Liga “Gjergj Kastrioti” | Java 2-të
KV Fer Volley – KV DRITA 1-3
(19:25, 19:25, 25:23, 15:25)

KV DRITA
Adelajda PRENGA: 18 pikë
14 të fituara nga 34 sulme me 41%,
3 shërbim,
1 bllok,
7 pranime me 71% dhe
7 pikë të humbura

Megi BISLIMI: 14 pikë
11 të fituara nga 27 sulme me 41%,
3 bllok,
12 pranime me 58% dhe
3 pikë të humbura

Vesa SHABANI: 14 pikë
9 të fituara nga 20 sulme me 45%,
4 shërbime
1 bllok dhe
8 pikë të humbura

Loresa AVDYLI: 13 pikë
11 të fituara nga 37 sulme me 30%,
1 bllok,
1 shërbime dhe
7 pikë të humbura

Fjolla SHABANI: 7 pikë
5 të fituara nga 8 sulme me 63%,
1 bllok dhe
pikë të humbura ska.

Venera KADRIU: 7 pikë
7 të fituara nga 16 sulme me 44%,
9 pranime me 89% dhe
2 pikë të humbura

Renele FORDE: 5 pikë
4 të fituara nga 9 sulme me 44%,
1 bllok dhe
4 pikë të humbura

Xhudjena KRUTI:
39 pranime me 82% dhe
1 pikë e humbur.

You Might Also Like